10 روشی که می توانید برنج ایرانی را بپزید تا مواد مضرش از بین رود

برنج قهوه ای منبع ویتامین B1 است.

این ویتامین موجود در که تیامین نیز نامیده می شود، بخشی از یک کوآنزیم است که برای تولید انرژی عمدتاً از کربوهیدرات هایی که مصرف می کنیم ضروری است.

همچنین در انتقال تکانه های عصبی شرکت می کند و باعث رشد طبیعی می شود.

همچنین برنج ایرانی منبع ویتامین B3 است.

ویتامین B3 که نیاسین نیز نامیده می‌شود، در بسیاری از واکنش‌های متابولیک شرکت می‌کند و به ویژه در تولید انرژی از کربوهیدرات‌ها، لیپیدها، پروتئین‌ها و الکلی که مصرف می‌کنیم، کمک می‌کند.

همچنین در فرآیند تشکیل DNA همکاری می کند و اجازه رشد و تکامل طبیعی را می دهد.

برنج منبع پانتوتنیک اسید است.

برنج

اسید پانتوتنیک که ویتامین B5 نیز نامیده می شود، بخشی از یک کوآنزیم کلیدی است که به ما امکان می دهد از انرژی موجود در غذایی که می خوریم به درستی استفاده کنیم.

همچنین در چندین مرحله از سنتز (تولید) هورمون های استروئیدی، انتقال دهنده های عصبی (پیام رسان در تکانه های عصبی) و هموگلوبین شرکت می کند.

برنج منبع ویتامین B6 است.

این ویتامین که پیریدوکسین نیز نامیده می شود، بخشی از کوآنزیم های دخیل در متابولیسم پروتئین ها و اسیدهای چرب و همچنین در سنتز انتقال دهنده های عصبی (پیام رسان های تکانه های عصبی) است.

همچنین به تولید گلبول های قرمز کمک می کند و به آنها اجازه می دهد تا اکسیژن بیشتری را حمل کنند.

پیریدوکسین همچنین برای تبدیل گلیکوژن به گلوکز ضروری است و به عملکرد صحیح سیستم ایمنی کمک می کند.

در نهایت این ویتامین در تشکیل برخی اجزای سلول های عصبی و تعدیل گیرنده های هورمونی نقش دارد.

برنج یک غلات، یک دانه انرژی است، بنابراین یکی از غذاهای نشاسته ای در رژیم غذایی ما است، اما بدون گلوتن است.

برای حفظ بهترین کیفیت غذایی آن، روش پخت و پز را انتخاب کنید که تا حد امکان از آب کمتری استفاده کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.