یکی از پروفروش ترین صادرات کیوی صادراتی تنکابن است. آیا تاریخچه و کشت میوه کیوی را می دانید؟ میوه کیوی اگرچه بومی چین است، اما تا زمانی که در اوایل قرن بیستم به نیوزلند رسید، تجاری نشد.
بذرها اولین بار در سال 1906 کاشته شدند و در سال 1910 میوه دادند. در دهه 1940، به صورت تجاری در نیوزلند کشت شد. این میوه در طول جنگ جهانی دوم با نیروهای نظامی آمریکایی مستقر در اینجا محبوب شد.
اولین بار در حدود سال 1959 به عنوان کیوی شناخته شد و در سال 1974 نام رسمی صادراتی آن شد. در واقع کیوی پرنده ملی نیوزلند نیز هست. در دهه 1980، کشورهای دیگر در سراسر جهان شروع به تولید و صادرات کیوی کردند.
امروزه کیوی در چندین کشور در سرتاسر جهان به ویژه در آب و هوای معتدل کشت می شود. تقریباً هفت سال طول می کشد تا نهال ها گل دهند و میوه دهند. به منظور صرفه جویی در زمان، بیشتر گیاهان به گیاهی که در حال حاضر تولید می شود پیوند می زنند.
کشتکنندهها به ازای هر 3 تا 8 تاک ماده، 1 گیاه نر میکارند تا امکان گردهافشانی فراهم شود. پس از بلوغ، میوه با دست با گیاهانی که بین 14000 پوند تا 18000 پوند در هکتار تولید می کنند، بسته به سن گیاه برداشت می شود.
برترین کشورهای تولید کننده کیوی: چین: برترین کشور تولید کننده کیوی در جهان چین است که به تازگی به یک رقیب بین المللی تبدیل شده است. این کشور سالانه حدود 1765847 تن متریک تولید می کند.
در اینجا، کیوی در مناطق کوهستانی جنوب غربی و در استان های شانشی و سیچوان کشت می شود. از آنجایی که این میوه بومی در اینجا است، چین قادر به تولید انواع بیشتری از کیوی است. از جمله واردکنندگان عمده کیوی چینی می توان به ژاپن، روسیه، کره و فرانسه اشاره کرد.
ایتالیا: دومین تولیدکننده بزرگ کیوی ایتالیا با 447560 متریک تن کشت سالانه است. ایتالیا با تطبیق کیوی با زیرساخت های قبلی خود برای تولید انگور، به سرعت در بازار بین المللی رقابت پذیر شد.
از زمانی که برای اولین بار در سال 1970 معرفی شد، کشت کیوی ایتالیا هر سال در حال افزایش است. بزرگترین تولیدکنندگان را می توان در مناطق زیر یافت: لاتین، پیمونت، امیلیا رومانیا و ونتو.
امروزه ایتالیا مسئول حدود 70 درصد کیوی تولید شده در نیمکره شمالی است. درصد زیادی از صادرات آن به سایر کشورهای اروپایی از جمله آلمان، اسپانیا، فرانسه و لهستان می رود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.