چای سیاه را می توان از قبل به صورت کیسه ای یا فله تهیه کرد.
به خاطر داشته باشید که هرچه رشته بزرگتر یا برگ خشک آن پرتر باشد، کیفیت چای بالاتر است.
بنابراین، برگ های با کیفیت پایین تر برای کیسه ها باقی می ماند.
پزشکان نوشیدن چای زعفرانی را در وعده صبحانه توصیه می کنند زیرا منجر می شود تا روز خود را زیبا شروع کنید.
شما می توانید با خیال راحت تا سه فنجان چای در روز بنوشید، حتی در دوران بارداری، اما توصیه نمی شود که از پنج فنجان در روز بیشتر شود زیرا مصرف 10 میلی گرم کافئین می تواند منجر به عوارض جانبی ناخواسته مانند گلودرد، سرگیجه، درد شود.
مقدار مناسب برای تهیه آن یک قاشق چایخوری در هر فنجان است.
درست قبل از نقطه جوش به این آب داغ اضافه می کنند و می گذارند سه یا چهار دقیقه بماند.
اگر قرار است چای با شیر یا لیمو مخلوط شود، باید یک دقیقه دیگر دم بکشد.
البته باید در نظر داشت که افزودن شیر می تواند برخی از فواید آن مانند فواید مربوط به سیستم قلبی عروقی را خنثی کند.
از سوی دیگر، انواع مختلفی از چای سیاه بسته به منشأ آن وجود دارد که باعث ایجاد رایحه های مختلف و همچنین ترکیباتی با نام های خود می شود، مانند English Breakfast که شامل سه نوع مختلف چای سیاه است یا Earl.
خاکستری که ترنج را مخلوط می کند.
ترکیب مورد علاقه خود را کشف کنید و روز را با انرژی شروع کنید!
در زیر بهترین فوایدی که این محصول می تواند به لطف استفاده روزانه از آن به همراه داشته باشد را فهرست می کنیم.
به دلیل غنی بودن از آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد متضاد است، بنابراین از پیری سلول ها جلوگیری می کند.
به لطف خواص آنتی اکسیدانی ، ظاهر تومورها و خطر حمله قلبی را در تضاد قرار می دهد.
به لطف درصد خوب کلسیم موجود در آن، تراکم مواد معدنی استخوان را افزایش می دهد.
با شروع دیابت نوع 2 مقابله می کند و هضم کربوهیدرات را بهبود می بخشد.
از دندان ها محافظت می کند و به لطف پلی فنول هایی که از آن تشکیل شده است، منبع طبیعی فلوئور نیز می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.