نوشیدنی های گرم مانند چای سیاه با کاهش تولید مخاط، آسم را تسکین می دهند.
خوب است بدانید چای زرین سیاه راه های هوایی ما را گشاد می کند، تنفس را آسان تر می کند و بنابراین به کاهش ناراحتی ناشی از آسم یا سرماخوردگی کمک می کند.
نوشیدن یک چای سیاه خوب همچنین باعث تسکین درد گلو و در نتیجه سرفه می شود، به خصوص زمانی که با کمی عسل، ترجیحا ارگانیک مخلوط شود.
چه کسی گفته است که نوشیدنی گرم ممکن است شما را شاداب نکند؟
چای سیاه روح و جسم ما را تازه کرد، حتی بیشتر از یک نوشیدنی سرد!
این ممکن است غیرمنطقی به نظر برسد، اما نوشیدنی های گرم مانند چای (سیاه، سبز یا سفید) در واقع نسبت به نوشیدنی های سرد طراوت و تشنگی بیشتری دارند.
به همین دلیل است که مصرف چای به خصوص در زمان موج گرما و گرمای شدید توصیه می شود.
چای سیاه، مانند سایر انواع چای، از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس، گیاهی بومی جنوب چین و آسیای جنوب شرقی می آید.
این برگ ها در هوا خشک می شوند و بسته به مدت زمان باقی ماندن و درجه اکسیداسیون به دست آمده، چای سبز (بدون اکسیداسیون)، چای سفید (کمی اکسید شده)، اولانگ (اکسیداسیون متوسط) یا سیاه می شود.
چای (با بالاترین درجه اکسیداسیون).
اکسیداسیون طولانی مدت به چای سیاه عطر و طعم بسیار قوی تری می بخشد و همچنین ترکیب غذایی آن را تغییر می دهد.
چای سیاه حاوی کافئین بیشتری نسبت به انواع دیگر است، اما همچنین پلی فنول های کمتری (کاتچین، آنتوسیانین و اسیدهای فنولیک) دارد که آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی برای سلامتی هستند.
با وجود این، هنوز هم منبع خوبی از این مواد مغذی است که میتواند پیری سلولی را به تاخیر بیندازد، همچنین عناصر کمیاب، سدیم و ویتامینها.
همه اینها با کالری بسیار کمی.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.