یک مطالعه بالینی بزرگ که در سال 1990 در داکوتای شمالی انجام شد، نشان داد که زنانی که رژیم غذایی آنها سرشار از منگنز بود، نسبت به زنانی که رژیم غذایی آنها منگنز پایینی داشت، دچار نوسانات خلقی و درد معده کمتری شدند.
پیاز، مانند سیب و انواع توت ها، منبع عالی کورستین، یک ترکیب شیمیایی با خواص آنتی اکسیدانی است.
مطالعه ای در دانشگاه یوتا که در سال 2007 منتشر شد، نشان داد که کورستین فشار خون بالا را کاهش می دهد.
همچنین خوردن پیاز زرد امروز از دیواره رگ های خونی در برابر زوال آنها محافظت می کند (رگ های آسیب دیده خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد).
حتی بهتر از آن، پیاز کالری بسیار کمی دارد.
برای یک پیاز متوسط 44 کالری و حداکثر طعم وجود دارد.
پیاز همچنین منبع خوبی از فیبر است.
یک پیاز متوسط 1.9 گرم فیبر دارد، در حالی که یک وعده 100 گرمی 1.7 گرم فیبر دارد.
یک وعده 100 گرمی پیاز تقریباً 12 درصد از نیاز روزانه توصیه شده ویتامین C را تأمین می کند، در حالی که یک پیاز متوسط 13 درصد از مصرف توصیه شده روزانه ویتامین C را تأمین می کند.
مانند سیر، پیاز منبع سلنیوم است که ممکن است خواص محافظتی در برابر سرطان داشته باشد.
با این حال، تحقیقات بیشتری برای تأیید این مزایای اخیر مورد نیاز است.
پیاز از نظر ظاهری یک سبزی بی ضرر است اما فواید زیادی دارد.
امروز، بیایید فوایدی را که پیاز خام می تواند برای ما به ارمغان بیاورد را بررسی کنیم، که حتی می تواند میل جنسی ما را تقویت کند!
دانشمندان و متخصصان تغذیه به ما می گویند که شما می توانید پیاز خام را به همه شکل هایش بخورید.
به سادگی با نمک، در سالاد، در آب… این روش بسیار خوب است – اگر طعم آن را دوست دارید – مطمئناً، اما برای کسانی که معده دارند توصیه نمی شود. مشکلات ناشی از محتوای گوگرد آن
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.