هر آنچه که درباره ی خواص نخود محلی باید بدانید

خواص تغذیه ای نخود غیر قابل انکار است.

پخته شده در آب، سرشار از پروتئین های گیاهی است و جایگزین خوبی برای گوشت است.

همچنین نخود محلی حاوی مقدار خوبی فیبر است، بنابراین حمل و نقل روده را تسهیل می کند.

مصرف منظم نخود همچنین به مبارزه با کلسترول بد کمک می کند و بنابراین سلامت قلب و عروق شما را حفظ می کند.

منبع مهم ویتامین B9 است که برای بازسازی سلول‌های شما و رشد کودکان بسیار عالی است.

مانند هر حبوبات، نخود نیز سرشار از پروتئین های گیاهی است.

پروتئین ها برای عملکرد صحیح بدن ما ضروری هستند.

این درشت مغذی ها به ویژه در بازسازی بافت های عضلانی و استخوان های ما شرکت می کنند.

نخود پخته شده همچنین سرشار از فیبر غذایی است و ترانزیت روده شما را بهبود می بخشد.

نخود

اگر از یبوست مزمن رنج می برید مصرف آن خوب است. فیبرها همچنین اثر سیر کنندگی دارند، بنابراین از هوس های خیلی سریع جلوگیری می کنند.

به عنوان بخشی از رژیم غذایی بدون محصولات حیوانی، اغلب توصیه می شود که حبوبات، مانند نخود را با غلات ترکیب کنید.

اما چرا مهم است؟

باید بدانید که پروتئین های لازم برای عملکرد صحیح بدن ما از اسیدهای آمینه تشکیل شده اند.

در میان آنها، 11 مورد “غیر ضروری” هستند زیرا به طور طبیعی توسط بدن ما سنتز می شوند.

9 مورد دیگر “اسیدهای آمینه ضروری” نامیده می شوند و در رژیم غذایی ما وجود دارند.

اگر همه چیزخوار هستید، اینها در گوشت یا ماهی یافت می شوند.

از سوی دیگر، در زمینه رژیم گیاهخواری یا وگان، پروتئین های گیاهی “ناقص” هستند.

به عنوان مثال، لیزین در حبوبات یافت می شود، در حالی که در غلات وجود ندارد.

برعکس، حبوبات دارای محتوای کمی متیونین هستند، اسید آمینه موجود در غلات.

حتی اگر در یک وعده غذایی نباشد، مصرف منظم این دو گروه غذایی تمام آمینو اسیدهای ضروری مورد نیاز شما را تامین می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.