ممکن است استفاده مناسب از هر طرف برای پخت و پز یا نگهداری غذاها مفید باشد، زیرا دو طرف آن وجود دارد و طرف براق بازتابگر بیشتری از گرما یا سرما است.
فقط تفاوت ارزش آنقدر ناچیز است که احتمالاً حتی قابل تشخیص نیست.
با این وجود، وعدههای غذایی را که در فویل آلومینیوم یک متری نگهداری میشوند، بپیچید و قسمت براق آن بیرون باشد تا دمای گرمتر منعکس شود و خارج از غذای سرپوشیده نگهداری شود.
این به این دلیل است که طرف براق فویل گرما را بهتر منعکس می کند.
به طور مشابه، اگر یک مورد در حال پختن باشد، ممکن است برخی از فرآیندهای پخت و پز را اندکی کند کند، اگر طرف براق در قسمت بیرونی آن باشد و در نتیجه حرارت منعکس شود.
از طرف دیگر، اگر میخواهید غذایی که بستهاید گرم بماند، آن را طوری بپیچید که طرف کدر آن رو به بیرون باشد تا گرما از سمت براق برگشته و دوباره به غذا برگردد.
نوار فویل آلومینیومی عمدتاً بر اساس فویل آلومینیومی است که با چسب اکریلیک پوشانده شده است، با استحکام لایه برداری بالا، چسبندگی عالی، مقاومت در برابر اکسیداسیون، مقاومت در برابر خوردگی و مقاومت در برابر شعله.
از آنجایی که از چسب حساس به فشار با کیفیت بالا ساخته شده است، عملکرد ویسکوزیته خوب، چسبندگی قوی و ضد پیری را دارد.
نوارهای فویل آلومینیومی رایج در بازار عمومی شامل نوار فویل آلومینیومی معمولی، نوار فویل آلومینیومی رسانا، نوار فویل آلومینیومی با لایه برداری بالا، نوار فویل آلومینیومی تقویت شده، نوار فویل آلومینیومی جوشکاری دریایی، و نوار فویل آلومینیومی مخصوص هیتر می باشد.
عمدتاً در مکان هایی که به محافظ الکترومغناطیسی در محصولات الکترونیکی مختلف مانند PDA، PDP، نمایشگرهای LCD، رایانه های نوت بوک، دستگاه های کپی و غیره نیاز است یا در بسته بندی بیرونی مجرای بخار برای جلوگیری از اتلاف دما به خارج استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.