باید بدانید میوه خشک ایوب و تمام ظرافت های چروکیده آنها راهی قابل اعتماد برای القای منوی روزانه شما با طعم های عالی و تغذیه عالی است.
به این دلیل که میوههای خشک و تمام ظرافتهای چروکیده آنها راهی مطمئن برای القای منوی روزانه شما با طعمهای فوقالعاده
و تغذیهای عالی در زمانی که گزینههای تازه کمرنگ هستند، هستند.
در واقع، فقط میوه های تازه نیستند که می توانند به ما در رفع نیازهای تغذیه ای خود کمک کنند.
با استفاده از داده های یادآوری رژیم غذایی 25590 شرکت کننده در بررسی ملی سلامت و تغذیه،
مطالعه ای در مجله آکادمی تغذیه و رژیم غذاییگزارش شده است که افرادی که به طور منظم میوه های خشک می خورند
(حدود یک چهارم فنجان در روز) کیفیت کلی رژیم غذایی بهتری دارند و مواد مغذی مهمی مانند پتاسیم و فیبر دریافت می کنند
نسبت به افرادی که هیچ میوه ای با کمبود آب مصرف نمی کنند.
علیرغم مصرف کمی کالری بیشتر در روز، میانگین شاخص توده بدنی، دور کمر و فشار خون سیستولیک در مصرف کنندگان میوه خشک کمتر بود.
اکثر آمریکایی ها تعداد وعده های توصیه شده میوه در روز را دریافت نمی کنند،
بنابراین روی آوردن به میوه های خشک قابل نگهداری و راحت می تواند راهی برای فشرده کردن بیشتر و پر کردن شکاف های تغذیه ای باشد.
میوه خشک سرشار از مواد مغذی است، زیرا حاوی تمام مواد مغذی میوه های تازه است اما به شکل فشرده.
و به راحتی هضم می شود، انواع مختلف میوه های خشک یک میان وعده هوشمندانه قبل از تمرین برای تقویت کمی است.
با این اوصاف، مهم است به خاطر داشته باشید که از آنجایی که رطوبت حذف شده است، کالری میوه های خشک بیشتر از نسخه های تازه است،
بنابراین عاقلانه است که کمی خودداری کنید و یک کیسه کشمش را یکباره پاک نکنید.
یک قانون خوب این است که اندازه میوه خشک را به حدود یک چهارم فنجان محدود کنید. اما همه کالری های شیرین یکسان نیستند.
بر اساس تحقیقی در مجله بالینی غدد درون ریز و متابولیسمزمانی که افراد نوشیدنی شیرین شده با ساکارز را مینوشیدند،
در مقایسه با زمانی که نوشیدنیهای حاوی گلوکز مصرف میکردند، مقدار کمتری هورمونهای سرکوبگر گرسنگی تولید میکردند
و این میتواند منجر به مصرف بیش از حد کالری و در نتیجه افزایش وزن ناخواسته شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.