کوکی ها در ردیف همه محصولات گران ترین و پرکالری هستند، زیرا حاوی مقدار زیادی شیرینی، شیر، تخم مرغ و سایر مواد بسیار مغذی هستند اما می خواهم توجه داشته باشم که علیرغم این بیانیه، می توان انواع غذاهای لذیذ را تهیه کرد و در جدول “لاغر” استفاده کرد.
آخرین نوع یا کلاس بیسکویت شکری ذکر شده در لیست، که از خمیر به اصطلاح طولانی تهیه می شود، در خانه قابل پختن نیستند و همه اینها به این دلیل است که ورز دادن خمیر با استفاده از فناوری مناسب فقط در ماشین های تخصصی طراحی شده برای ساخت قطعات کار در مقیاس صنعتی قابل انجام است.
چنین واحدهایی دارای کنترل الکترونیکی و تامین خودکار تمام مواد تشکیل دهنده هستند و شخص عملاً در فرآیند دخالت نمی کند، چنین کوکی ها هزینه کمی دارند و ممکن است طعم آنها متفاوت باشد.
معیارهای شکنندگی برای این گونه محصولات نیز بسیار متنوع است و به میزان بکینگ پودر در قطعه کار بستگی دارد، خمیر طولانی، مانند انواع شکر قطعه کار، به راحتی باز می شود، و برخلاف دومی، ساختار کشسان تری دارد.
همچنین لازم به ذکر است که چنین بلنکی حاوی مقدار کمتری شکر سفید و مقدار بسیار کمی چربی است که باعث می شود کلوچه ها کالری کمتری داشته باشند.
طبقه بندی کمتر محبوب و شناخته شده انواع کوکی ها، تقسیم محصول بر اساس “منشاء” است، طبق سنت ثابت شده، مصرف کنندگان به راحتی کوکی ها را از یک مجموعه عظیم تشخیص می دهند.
هر یک از این خوراکی ها یک اثر هنری واقعی است و به راحتی می تواند یک هدیه فوق العاده باشد، هر یک از انواع لیست شده کوکی ها هم از نظر ظاهر و هم از نظر ترکیب به راحتی قابل تشخیص هستند.
کوکی های کلاسیک دانمارکی در سرزمین مادری این دسر شگفت انگیز معمولا در قوطی به فروش می رسد، بنابراین این محصول نه تنها پیر نمی شود، بلکه این قابلیت را دارد که نرمی اولیه و تخلخل سبک خود را حفظ کند.
کوکیهای وینی قطعاً برای کسانی که دوست دارند شیرینیهای ترد و کمی خشک را با مارمالاد مطبوع و لطیف ترکیب کنند جذاب خواهد بود.
از ویژگی های تهیه این غذای فوق العاده خوشمزه این است که به شکل پای تهیه می شود و فقط قبل از سرو به قطعات بریده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.