آب و صابون ساده آن را قطع نمی کند.
در مطالعه اگرت، اسکاچ هایی که به این روش تمیز می شوند، باکتری ها را در خود جای می دهند.
این میکروبها از زمانی که از تمیز کردن جان سالم به در بردهاند، به احتمال زیاد در برابر مواد شوینده مقاومتر هستند و به طور بالقوه میتوانند به سلامت انسان آسیب برسانند.
به عبارت دیگر، اگر اسکاچ دلفین خود را به روش اشتباه انتخاب کنید ممکن است ظرفهایتان تمیز نشود.
تمیز، به ویژه توسط متخصصان غیرتمیزکننده در خانه، معمولاً همه چیزهای داخل را تمیز نمیکند، زیرا مقدار زیادی میکروب وجود دارد.
زنده می مانند و مقاوم تر می شوند. اگر این کار را چند بار انجام دهید، ممکن است جامعه بیماری را انتخاب کنید.
به همین دلیل اگر توصیه کنید می توانید اسکاچ های آشپزخانه را هر هفته تعویض کنید تا از تجمع جلوگیری شود.
راه ایده آل برای ضدعفونی کردن ظروف و فنجان ها این است که آنها را در ماشین ظرفشویی بکشید.
از آنجایی که ماشین ظرفشویی در مرحله خشک کردن، هم آب گرم و هم گرمای داغ را به چرخه می اندازد، راهی برای تمیز کردن ظروف غذاخوری شماست.
اما استفاده از چرخه کامل انرژی برای دستیابی به بهترین نتایج مهم است.
صرفه جو در انرژی انرژی کمتری مصرف می کند و بنابراین گرمای کمتری برای ضدعفونی تولید می کند.
(گرما برای از بین بردن میکروب ها مهم است.)
شاید تعجب کنید که بدانید این حمام نیست.
حشرات و باکتری های میکروسکوپی در واقع به آشپزخانه، جایی که شما غذا می خورید و غذا آماده می کنید، خوشایند است.
و پیوند تمام آن فعالیت میکروبی می تواند درست در کنار سینک آشپزخانه نشسته باشد: روی اسکاچ .
اگر در حال شستن ظروف با دست هستید، ممکن است فنجان، بشقاب و ظروف شما آنقدر که فکر می کنید تمیز نباشند.
این مقدار باعث شگفتی شگفتی شد که این را انجام داد.
قدرت آن یک تا دو مرتبه بیشتر از چیزی است که در ابتدا انتظار داشتیم پیدا کنیم.
زمانی که اگرت و تیمش را زیر میکروسکوپ تجسم کردند، حمله بعدی حتی هشدار دهنده تر بود.
هیچکس تا به حال بود، را ندیده که درون یک اسکاچ نشسته باشد. یکی از مشکلات ما با باکتری ها و میکروب ها این است که نمی توانند آنها را ببینیم.
و اگر آنها را نمی بینید، باور نمی کنید که آنجا هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.