از انواع شکلات ها شکلات گرد مغزدار جزو پرطرفدارترین شکلات هاست. که از ترکیب آجیل ها با کاکائو تشکیل می شود. در اینجا چند نمونه آجیل که در شکلات مغزدار استفاده می شود.
بادام هندی شکلاتی: بادام هندی از نظر طعم بسیار شبیه به آجیل است، بنابراین تعجبی ندارد که با شکلات عالی باشد.
با این حال، بادام هندی کمی غنی تر، نرم تر و مخملی تر است. هنگامی که این آجیل های مجلل را در شکلات بپوشانید، یک خوراکی کاملاً گرد برای شما باقی می ماند. یک کرانچ عالی با ابریشمی تا پایان.
اگر می خواهید تضاد جذابی از شور، شیرین، با کمی خامه ای داشته باشید، به دنبال بادام هندی شکلاتی نباشید.
خوشه بادام زمینی کاراملی شور: خوشههای بادامزمینی با روکش کارامل شور، در حالی که از نظر فنی هنوز شکلاتی هستند، چیزی است که باید امتحان کنید.
ما به شما هشدار می دهیم، شما عاشق اینها خواهید شد. ما بادامزمینیهای کاملاً برشتهشده را داریم، به صورت دستهای در کنار هم و با شکلات کاراملی نمکدار فراوان پوشانده شدهایم تا یک گاز صاف و غنی داشته باشیم.
خوشههای بادامزمینی برای کسانی است که میتوانند مشتی مغزهای شکلاتی را در یک لقمه بخورند، زیرا اینها کمی پر از بادام زمینی هستند، فورا سیر میشوند!
خوشه های بادام زمینی کارامل نمکی نیز منبعی از پروتئین و فیبر گیاهی هستند (این به این معنی نیست که آنها گیاهخوار هستند). شما یک دوز پروتئین و یک خوراکی خوشمزه را یکجا دریافت می کنید.
برای یک هدیه عالی تهیه کنید یا گاهی اوقات، اینها برای به اشتراک گذاشتن خیلی خوب هستند.
خرما شکلاتی تیره: ما نمی توانستیم این مقاله را بدون ذکر چند میوه با پوشش شکلاتی بنویسیم، پس بیایید در مورد بهترین ها گپ بزنیم. خرمای شکلاتی تیره ممکن است لقمه کاملی باشد.
یه بار از اینا بخوری میفهمی چی میگم! یک لقمه شکلاتی جویدنی فوق العاده. خرما همچنین منبع بسیار خوبی از پروتئین است، بنابراین لازم نیست از داشتن کل بسته احساس بدی داشته باشید.
اجازه ندهید این لیست شما را از کاوش در تمام خواص شکلاتی آجیل و میوه های با پوشش شکلاتی باز دارد، اینها فقط موارد مورد علاقه ما هستند.
آجیل و شکلات یک لذت باستانی هستند. بنابراین، خلاق باشید، آشپزی کنید یا بخرید – به یاد داشته باشید که شکلات و آجیل مربوط به کجاست، نمی توانید اشتباه کنید!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.