شکلات تافی، که به درستی آن را تافی از اصطلاح اصلی انگلیسی می نامند، از پایه ای از کارامل تیره، یعنی شکر حل شده در آب در دمای بالا تولید می شود که به آن خامه فرم گرفته و یا ماده دیگری از آن اضافه می شود.
منشا لبنیاتی که ممکن است شیر، کره یا شیر تغلیظ شده باشد. در تافی های تولید شده به صورت صنعتی، مواد دیگری نیز اضافه می شود که اغلب کیفیت پایینی دارند (آرد، ملاس، مواد نگهدارنده …).
علاوه بر این، تافی ها را می توان با ادویه هایی مانند وانیل، قهوه، کاکائو، نارگیل یا دارچین طعم دار کرد، یا با عسل ، سلطان، فندق خرد شده یا بادام غنی کرد، و همچنین نسخه هایی از تافی های الکلی با رام وجود دارد.
تافی ها عموماً دارای رنگ بژ کم و بیش تیره با انعکاس های عسلی رنگ هستند و در اشکال و اندازه های مختلف به بازار عرضه می شوند: گرد، بیضوی، میله ای شکل، مربعی. طعم بسیار شیرین و بافتی دارند که با ذوب شدن در دهان به تدریج نرمتر می شوند.
در ایتالیا مشهورترین آنها (حداقل در زمان کودکی من) Alpenliebe بود که معمولاً به عنوان le mou شناخته می شود، حتی اگر به اشتباه باشد.
آب نبات تافی یک محصول معمولی انگلیسی است که نام آن از تحریف “taffy” گرفته شده است، آب نبات معمولی برای کودکان، در نیمه راه بین یک آدامس و یک آب نبات واقعی، بسیار شیرین و پر از رنگ ها و عطرها به طوری که بسیار جذاب به نظر می رسد.
از سوی دیگر، تافی که در اوایل قرن نوزدهم متولد شد، یک آب نبات نسبتا سالم است، حتی اگر بسیار کالری باشد، به خصوص اگر در خانه یا به روشی دست ساز درست شود، زیرا فقط از شکر و کره یا خامه تشکیل شده است.
در انگلستان، ایالات متحده و کشورهای آنگلوساکسون زبان مانند کانادا یا استرالیا، تافی ها بسیار محبوب هستند، بسیار بیشتر از ایتالیا! احتمالاً به این دلیل که آنگلوساکسون ها استعداد بیشتری و همچنین مقاومت زیادی در برابر این نوع طعم بسیار شیرین و کاراملی دارند.
تنوع زیادی وجود دارد، از انواع کلاسیک گرفته تا لانه زنبوری، تافی سیب، تافی تافی آتشدانها، بسیار تیره هستند و به زغال سنگ شباهت دارند و بیش از همه در هالووین فروخته میشوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.