سس بشامل لازانیا به کاهش چربی بدن کمک می کند

برای لازانیا دستور تهیه زیادی وجود دارد، اما از سس بشامل لازانیا غلیظ تر استفاده کنید.

عناصر

500 میلی لیتر شیر کامل50 گرم آرد50 گرم کرهیک کم نمکیک پیمانه جوز هندی

طرز تهیه بشامل

دستور اصلی در یک قابلمه شیر را بدون اینکه بجوشد گرم کنید سپس آن را خاموش کنید.در یک قابلمه دیگر که کف آن غلیظ است، کره را با شعله بسیار ملایم ذوب کنید.

سپس آرد الک شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یکدست شود. از روی حرارت بردارید و شیر داغ را به آرامی اضافه کنید.

برای جلوگیری از تشکیل گلوله، مدام هم بزنیدنمک و جوز هندی را اضافه کنید و دوباره قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهیدبا قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید.

تا بجوشداین کار را تا زمانی ادامه دهید که بشامل به نقطه تراکم مناسب برسد.

هنوز حدود 7/10 دقیقه طول می کشدبشامل را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

سس

با بشامل چه کنیم

دستور العمل هایی که در آن باید از آن استفاده کردطعم مطبوع بشامل و کرمی بودن آن به تهیه بسیاری از غذاهای معمولی سنت خوراکی ما کمک می کند.

لازانیا، کانلونی، و همچنین کباب، فلان و غذاهای au gratin.

در زیر لیستی از دستور العمل های خوشمزه وجود دارد که شامل استفاده از بشامل می شود.

بشامل برای کودکان

دستور العمل جایگزینبشامل مخصوص کودکان یک بشامل سبک است، بنابراین سبک تر است.

آماده سازی بسیار سریع است (فقط 10 دقیقه!) و شامل استفاده از شیر به جای کره است.

مواد لازم سس بشامل برای کودکان500 گرم شیر50 گرم آرد الک شده2 قاشق چایخوری روغن

دستور پخت بشامل برای کودکان

طرز تهیه بسیار ساده است اما به کلوخه ها توجه کنید

در مقایسه با نسخه با کره، بشامل با شیر تمایل به ایجاد توده های بیشتری دارد. شیر را در قابلمه ای گرم کنید و وقتی داغ شد حرارت را خاموش کنید.

آرد را به باران اضافه کنیدمخلوط را دوباره روی حرارت بگذارید، کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط غلیظ شود توصیه می شود.

در هر یک از این عملیات، مخلوط را به طور مداوم با همزن مخلوط کنید تا از تشکیل توده های ناخوشایند جلوگیری شود.

طرز نگهداری بشامل

اگر به درستی ذخیره شود می تواند تا 2/3 روز دوام بیاورد. کافی است آن را در یخچال نگهداری کنید و مراقب باشید که آن را به صورت هرمتیک در ظرفی ببندید.

وقتی می خواهید دوباره از آن استفاده کنید، کافی است چند دقیقه دوباره آن را با همزن کار کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.