در هند یک کیلو پسته با پوست دامغان را با شمش طلا 10 کیلویی معاوضه می کنند

پسته نه تنها خوشمزه و مفرح برای خوردن است، بلکه فوق العاده سالم است.

این پسته با پوست دامغان خوراکی درخت پسته حاوی چربی های سالم و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند.

علاوه بر این، آنها حاوی چندین ماده مغذی ضروری هستند و ممکن است به کاهش وزن و سلامت قلب و روده کمک کنند.

تاریخچه پسته به دوران باستان باز می گردد.

امروزه به خصوص در دسرهای شربتی، باقلواها، بستنی ها و بسیاری از غذاها کاربرد فراوانی دارد.

پسته، به ویژه، یکی از غنی ترین مواد غذایی حاوی ویتامین B6 است.

ویتامین B6 برای انواع عملکردهای بدن، از جمله تنظیم قند خون و تشکیل هموگلوبین، یک مولکول حامل اکسیژن در گلبول های قرمز، مهم است.

پسته همچنین سرشار از پتاسیم است، 30 گرم پسته بیشتر از نیمی از یک موز بزرگ حاوی پتاسیم است.

آنتی اکسیدان ها برای سلامتی شما حیاتی هستند.

پسته

آنها از آسیب سلولی جلوگیری می کنند و نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان دارند.

پسته حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به بسیاری از مغزها و دانه های دیگر است.

در واقع حاوی بیشتر از اسپند و اسپند است.

آنها از چشمان شما در برابر آسیب ناشی از نور آبی و دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن محافظت می کنند، وضعیتی که در آن بینایی مرکزی شما مختل می شود یا از بین می رود.

علاوه بر این، پلی فنل ها و توکوفرول ها، دو گروه آنتی اکسیدانی فراوان در پسته، ممکن است به محافظت در برابر سرطان و بیماری قلبی کمک کنند.

پسته را می توان به روش های مختلفی مصرف کرد.

اینها شامل افزودن رنگ سبز یا بنفش زیبا به انواع دسرها و غذاها، به عنوان میان وعده، چاشنی سالاد یا رویه پیتزا یا حتی برای پخت است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.