گردو از جمله مواد یاست که حاوی آنتی اکسیدان های ارزشمندی مانند توکوفرول ها (ویتامین E)، پلی فنول ها، تانن ها و فلاونوئیدها هستند.
گردو اینولین را با عملکرد مفید در هضم ارائه می کنند.
همچنین ملاتونین و تریپتوفان، اسید آمینه لازم برای تولید سروتونین را فراهم می کنند که برای سلامت سیستم عصبی مفید است.
مقدار توصیه شده برای خوردن گردو با پوست خارجی 30 گرم در روز است.
شواهد علمی زیادی در مورد اثر محافظتی گردو در برابر برخی بیماری های مزمن مانند سندرم متابولیک و دیابت وجود دارد.
علاوه بر این، به نظر می رسد مصرف گردو باعث بهبود شاخص توده بدن، کاهش چربی و در نتیجه کاهش وزن بدن می شود.
چندین مطالعه اپیدمیولوژیک رابطه معکوس بین مصرف میوه و سبزیجات و ایجاد سرطان را نشان داده اند.
علاقه زیادی به مطالعه اجزای مسئول فعالیت پیشگیرانه وجود داشته است که منجر به شناسایی مواد مختلف زیست فعال با ساختارها و عملکردهای شیمیایی متفاوت شده است.
چنین ترکیبات یا مواد مغذی طبیعی معمولاً در مقادیر کم در غذاها یافت می شوند و با اثرات مفیدی برای سلامتی همراه هستند.
گردو برای سلامتی مفید است زیرا حاوی بسیاری از ترکیبات زیست فعال مانند پلی فنول ها، تانن ها، فلاونوئیدها، توکوفرول ها و چربی های غیراشباع است که می تواند بر فرآیندهای سلولی مختلف درگیر در توسعه و پیشرفت سرطان تاثیر بگذارد و می تواند خواص ضد سرطانی این ماده غذایی را توضیح دهد.
آسیب شناسی های عصبی
مصرف همیشگی گردو همچنین می تواند اثر محافظتی در برابر بیماری های عصبی داشته باشد و منجر به بهبود عملکردهای شناختی، به ویژه در جمعیت سالمند شود.
بهترین آجیلها آجیلهای تازه هستند، زیرا چربیهای غنی از این میوهها به سرعت فاسد میشوند: آنها را میتوان از روی فقدان ضایعات روی پوسته، سنگینی و در صورت وجود، با ساقه و برگهای چسبیده تشخیص داد.
حتی لکه های تیره روی پوسته نشان دهنده کیفیت هستند.
آنها نشان می دهند که گردوها از نظر شیمیایی سفید نشده اند.
موفقیت بزرگی که چند سالی است که گردو از آن برخوردار بوده است، سوپرمارکت ها را بر آن داشته تا مجموعه خود را افزایش دهند و امروزه می توانید بین انواع مختلف یکی را انتخاب کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.