حداقل 400 نوع خرما وجود دارد.
یک گیاه می تواند تا 300 سال عمر کند.
خرما مضافتی بم مدجول در بین دوستداران این غذا بسیار رایج است، شیرین ترین آن مخصوصاً بعد از خشک شدن و در همه مغازه ها و سوپرمارکت ها موجود است.
طعم آنها کاراملی طبیعی را تداعی می کند، قوام کرمی دارند، رنگ بین قرمز و قهوه ای تیره متمایل است.
علاوه بر نرمی، با کوتیکول چروکیده و براق ظاهر می شوند.
در بازار می توانید انواع دیگری از خرما را با کیفیت عالی پیدا کنید.
بهترین ها قطعاً موارد زیر هستند:
خرمای مدجول
به عنوان میان وعده یا صبحانه عالی است.
خرمای دگلت نور
ایده آل برای پخت و پز، برای ترکیب با گوشت خوک کبابی (همچنین با افزودن خردل)، تاجین مرغ و سبزیجات.
آنها همچنین به عنوان عناصر اضافه شده در نان ها و دسرهای خوش طعم مانند کیک و کلوچه مفید هستند.
خرمای حلاوی
طعم کارامل و عسل، آنها تمدن های باستانی بین النهرین را تداعی می کنند که از آنجا آمده اند.
یعنی از کشورهایی مثل ایران، عراق و سوریه.
آنها از نظر طعم لطیف هستند و برای پایه های بستنی، دسرهای یخ زده و بیسکویت عالی هستند.
خرمای برهی
آنها کوچکتر، کرکی و مایل به زرد هستند.
آنها از بیابان های ایالات متحده آمده اند.
آنها برای خوردن تازه یا به عنوان جایگزین شکر خوب هستند.
به عنوان میوه تازه یا میوه خشک عالی است.
خرماهای لبنی
به دلیل رنگ تیره آن، “تاریخ صومعه” نیز نامیده می شود.
منشا آنها عراق است و انواعی نیمه خشک مناسب برای غذاهای شیرین و خوش طعم هستند.
برای همراهی با پنیرهای تازه و گوشت پخته شده عالی است.
خرما خدری
این خرماها به عنوان یک میان وعده عالی هستند، اما می توانید با افزودن آنها به مواد غذایی شیرین بر پایه ماهی (ماهی آزاد، اره ماهی، قزل آلا) لذت ببرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.