خرما رطب مضافتی طبیعی ترین شیرین کننده برای کسانی که رژیم کتوژنیک دارند!

خرما بسیار شیرین است زیرا منبع فروکتوز است که نوعی قند طبیعی در میوه است.

به دلیل داشتن مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان هایی که دارد، می تواند جایگزین سالمی برای شکر سفید در دستور العمل ها باشد.

خوب است بدانید خرما رطب مضافتی امروزه موارد مصرف بالایی دارد.

اگر نوار انرژی فقط با خرما شیرین شود، برچسب می تواند 0 گرم شکر اضافه شده را ذکر کند.

و اگر از خرما برای شیرین کردن یک وعده غذایی یا دستور غذا استفاده می کنید، برخلاف سایر شیرین کننده ها مانند نیشکر، هیچ یک از بودجه قند اضافه شده روزانه خود را مصرف نکرده اید.

اگر دوست دارید از خرما در این زمینه بهره ببرید، به شما توصیه می کنیم قبل از خواب خرما را با شیر شیرین شده با عسل بخورید تا تفاوت را متوجه شوید.

خرما

اهمیت هسته خرما کمتر از خود میوه نیست.

زیرا سرشار از مواد مغذی مهمی مانند فیبرهای غذایی و آنتی اکسیدان های قوی (آنتی اکسیدان ها)، علاوه بر پروتئین و چربی است که به مقاومت در برابر چین و چروک، سلامت مو و تقویت ابروها کمک می کند.

ممکن است دوره صبح بهترین دوره برای خوردن خرما برای به دست آوردن فواید فراوان خرما باشد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم:

منبعی از ویتامین ها و مواد معدنی است که برای عملکردهای حیاتی بدن شما مهم است و برای تامین انرژی بدن در صبح.

منبع طبیعی قندهای ساده که سطح قند خون را بالا می برد.

منبع مهمی از فیبر است که برای تقویت عملکرد دستگاه گوارش ضروری است و به شما کمک می کند در طول روز احساس راحتی کنید و احساس سیری کنید.

کمک به آرامش و تمرکز در طول فعالیت های مختلف در طول روز.

برای سلامتی کودکان مهم است.

خرما غذای نرمی است که به راحتی هضم می شود و سرشار از فیبر و مواد مغذی مفید برای کودک است و به دلیل نرمی آن می توان در هنگام از شیر گرفتن کودک و در مراحل اولیه رویش دندان استفاده کرد.

البته باید به این نکته توجه کرد که باید دندان های کودک را بعد از خوردن خوب تمیز کرد تا دچار پوسیدگی نشود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.