جولان دلالان نخود عمده فلافلی در قطب تولید حبوبات کشور

نکته خوب دیگر، نخود سرشار از فیبر است.

اگر به این مزیت حساس هستید، برای لذت بردن بدون ناراحتی گوارشی، به هوموس فکر کنید!

فیبرهای غذایی موجود در نخود عمده فلافلی به تنظیم حمل و نقل و کاهش جذب سموم، چربی های بد و کاهش سرعت جذب کربوهیدرات ها کمک می کنند.

نخود برای دستگاه گوارش متحد است.

آنها همچنین حضور باکتری های خوب در فلور روده را تقویت می کنند.

مصرف حبوبات (عدس، لوبیا، نخود و …) حداقل دو بار در هفته توصیه می شود زیرا به طور طبیعی سرشار از فیبر هستند.

نخود حاوی آهن گیاهی، حدود 1.3 میلی گرم در هر 100 گرم است.

آهن گیاهی نسبت به آهن با منشاء حیوانی کمتر توسط بدن انسان جذب می شود.

نخود

آهن یک ماده معدنی است که نقش اساسی در بدن دارد.

برای تولید هموگلوبین (پروتئین موجود در گلبول‌های قرمز خون که اجازه می‌دهد اکسیژن در بدن منتقل شود)، میوگلوبین (عضله پروتئینی برای ذخیره اکسیژن)، آنزیم‌ها ضروری است.

درگیر در تنفس و سنتز DNA»، ANSES را خلاصه می کند.

نخود حاوی 72 میلی گرم کلسیم در هر وعده 100 گرمی است، کلسیم به شکل گیری و استحکام استخوان ها و دندان ها کمک می کند.

آنها حاوی کلسیم بیشتری نسبت به سبزیجات سبز هستند.

مانند شکلات و موز، نخود نیز حاوی پتاسیم است.

نقش او؟ در انتقال عصبی، انقباض عضلانی و عملکرد قلب نقش دارد. همچنین در ترشح انسولین و تعادل اسید و باز نقش دارد.

نخود نیز مانند سایر حبوبات متحد دیابتی هاست زیرا به سرعت پر می شود و قند خون را بالا نمی برد.

مراقب باشید، اما شاخص گلیسمی هوموس بیشتر از نخود پخته شده است و قند خون را سریعتر افزایش می دهد.

بهانه ای برای نچشیدن نخود نیست.

اگر نخود خشک می خرید باید خیس بخورد و در آب بجوشد.

اما سریعتر، نخودهای کنسرو شده و از پیش پخته شده نیز وجود دارد.

بلافاصله پس از شستشو، می توان آنها را در منو ادغام کرد.

در سال های اخیر، هوموس و فلافل از غذاهای مد شده است نخود به صورت بلغور یا آرد نیز موجود است.

نخود برشته به عنوان یک غذای سرخ شده می تواند جایگزین بادام زمینی با کمی روغن زیتون و ادویه جات شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.