شاید برایتان جالب باشد بدانید ترشی در عراق انواع زیادی دارد.
و معروف است که ترشی غذای معروف و لذیذی است که در کنار انواع دیگر غذاها قرار می گیرد.
انواع ترشی ها از کشوری به کشور دیگر با توجه به روش های ترشی متفاوت است.
روش های ترشی ترشی از کشوری به کشور دیگر متفاوت است.
برخی از کشورها ترجیح می دهند انواع ترشی ها را با هم ترشی کنند و برخی دیگر ترجیح می دهند هر نوع ترشی را به تنهایی ترشی کنند.
اکثر مردم ترشی سنتی را به دلیل طعم لذیذشان ترشی می کنند، اما برخی از افراد دوست دارند ترشی را تغییر دهند
و دوست دارند انواع دیگری از ترشی ها را انتخاب کنند.
هویج ترشی یکی از بهترین ترشیهایی است که اکثر رستورانها آن را با شاورما یا مرغ کبابی سرو میکنند، زیرا طعم واقعاً لذیذی دارد.
ترشی گوجه فرنگی یکی از بهترین ترشی هایی است که در کنار اکثر غذاها قرار می گیرد و طعم متفاوت و لذیذی به آنها می دهد.
این ترشی دارای نوع خاصی از گوجه فرنگی است که از نوع گوجه سبز ریز است که در ترشی استفاده می شود.
ترشی کدو سبز از نظر مزه و خوشمزگی شبیه خیارشور است و هنگام ترشی کدو سبز می توانید آن را از وسط نصف کرده
و با همان مواد خیارشور در ظرفی که برای ترشی استفاده می شود قرار دهید و بگذارید تا دم بکشد.
با طعم فوق العاده شگفت زده خواهد شد.
ترشی بادمجان یکی از بهترین ترشی هاست و فواید زیادی دارد، بادمجان را می توانید در فصلش بخرید چون ارزان است و در دسترس است.
می توانید دو عدد بادمجان کوچک ترشی کنید تا ببینید چه مزه ای دارد و متوجه خواهید شد که طعم فوق العاده ای دارد.
ترشی قاته یا همان چیزی که به آن آژور می گویند یکی از بهترین انواع ترشی های جدید است که وقتی آن را ترشی می کنید
متوجه می شوید که طعم آن نزدیک به خیارشور یا حتی خوش طعم تر است، قتا گیاهی کروی شکل و بسیار گوارا و شبیه هندوانه است.
ترشی لوبیا را می توان به سالادهای زیادی اضافه کرد و به اکثر غذاها طعم لذیذی می دهد.
ترشی لوبیا بسیار آسان است و از نظر روشی شبیه به مواد تشکیل دهنده خیارشور است اما برخی ممکن است به جای قیمه ماکدوس قیمه را اضافه کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.