با گردو عمده تویسرکان می توانید برای خود استخر توپ بسازید

آنها دارای محتوای بالایی از چربی های اشباع نشده یا “چربی های خوب” هستند، از جمله اسید اولئیک، امگا 3 و امگا 6، که به ویژه برای کاهش کلسترول مهم هستند.

با این حال، حتی اگر گردو برای سلامتی مفید باشد، باید به خاطر داشت که در ایتالیا حدود 2 تا 3 درصد از جمعیت قربانی آلرژی به گردو هستند که اغلب در دوران کودکی خود را نشان می دهد و عموماً پسرفت نمی کند.

واکنش ها نیز می تواند بسیار شدید باشد و برای افراد آلرژیک تنها محافظت حذف کامل این ماده غذایی از رژیم غذایی است.

اما این ساده نیست، زیرا گردو عمده تویسرکان در بسیاری از دستور العمل ها یافت می شود.

بنابراین، برای فرد مبتلا به آلرژی مهم است که فهرست مواد تشکیل دهنده را به دقت بررسی کند ، به خصوص برای دسرها یا سایر غذاهایی که اغلب با استفاده از آنها تهیه می شود.

گردو طبیعی برای مدت طولانی نگهداری می شود.

به دلیل محتوای کم آب (حدود 6٪ در برابر 70-90٪ میوه های معمولی)، آنها به سختی توسط میکروارگانیسم های بیماری زا مورد حمله قرار می گیرند.

گردو

پس از باز شدن کیسه ، آنها باید در جای خشک و خنک نگهداری شوند.

گردوهای پوست کنده ظریف تر هستند و در معرض خطر اکسیداسیون بیشتری قرار دارند.

پس از باز شدن، بهتر است آنها را در یک شیشه دربسته قرار دهید تا در تماس با هوا گندیده نشوند.

گردو غذایی با محتوای چربی بسیار بالا است و در هر 100 گرم محصول تقریبا 70 گرم لیپید دارد.

محتوای پروتئین متوسط ​​(حدود 14٪) است، در حالی که محتوای کربوهیدرات کم و حدود 5٪ است.

بنابراین، این یک غذای بسیار کالری است، اما اگر به درستی مصرف شود و در یک رژیم غذایی متعادل گنجانده شود، با توجه به اثرات سلامتی نسبت داده شده به آن، می تواند فواید زیادی را به همراه داشته باشد.

در یک بررسی سیستماتیک اخیر، که 26 مطالعه بالینی و بیش از 1000 شرکت‌کننده را در نظر گرفت، رژیم‌های غذایی که در آن مصرف آجیل گنجانده شده بود و رژیم‌های غذایی کنترلی که مصرف آن‌ها در آن پیش‌بینی نشده بود، مقایسه شدند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.