چرم ها مراحلی را برای آماده شدن باید طی نمایند تا در نهایت به محصول قابل استفاده ای تبدیل شوند.
آماده سازی چرم را می توان در این چند نکته خلاصه کرد: عمل نمک، رودخانه کاری، دباغی، تکمیل کاری و تکمیل.
عمل نمک: هنگامی که پوست حیوان تازه کنده می شود، آن را نمک می زنند تا آب از بافت ها خارج شود و رشد میکروارگانیسم ها و در نتیجه تخریب ناشی از آنها را کند می کند.
نمک مورد استفاده برای دباغی چرم هرمس یک نمک درشت است که در دمای حدود 10 درجه سانتیگراد قرار داده می شود تا حفظ پوست را بهبود بخشد.
پوست ها معمولاً بعد از 15 روز نمک زدایی می شوند.
کار رودخانه: این مرحله بسیار مهم است و می توان آن را در چندین عملیات خلاصه کرد.
ابتدا پوست را مرطوب می کنند تا ناخالصی ها از بین بروند.
به این عمل خیساندن می گویند و سپس پوست کنده می شود یعنی موها را حذف می کند.
این عمل در اصل شیمیایی است سپس بافت زیر جلدی به صورت مکانیکی (گوشتی) برداشته می شود.
Confitage بعد از آن می آید و این عمل برای حذف بقایای بافت زیر جلدی است.
در نهایت ترشی می آید، عملی که در طی آن پوست قابل پوسیدگی است و برای مرحله بعدی آماده می شود.
دباغی: این عملی است که به لطف تانن ها، که موادی با ماهیت های مختلف، گیاهی، آلی یا معدنی هستند، پوست را به چرم تبدیل می کند.
پایان کار: قبل از این مرحله، چرم از قبل به دست آمده است.
این چرم به دست آمده تحت درمان هایی قرار می گیرد که برای بازاریابی آن مهم است.
چرخشی وجود دارد که اجازه می دهد تا آب باقی مانده را حذف کنید.
ضخامت چرم با تراشیدن تنظیم می شود و توسط بادگیر کشیده می شود.
کارکردن امکان اصلاح عیوب ناشی از چین خوردگی را فراهم می کند.
تکمیل: این آخرین مرحله در ساخت چرم است.
بافت و ظاهر خود را به دست می آورد.
تمام خواص خاص در این مرحله به دست می آید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.