برای جمع آوری مواد غذایی ریخته شده، کف اجاق ها را روی اجاق های آشپزخانه با فویل نپوشانید.
اگرچه فویل آلومینیوم یک کیلویی دارای خواص بازتابی خوبی است، اما استفاده از آن در اجاقها میتواند تأثیر منفی داشته باشد، زیرا گرمای ناهموار ناشی از این ویژگیها میتواند نه تنها به غذا بلکه به اجاق گاز نیز آسیب برساند.
مواد غذایی پیچیده شده در فویل باید در جعبه های فایبرگلاس یا سرامیکی تیفین قرار داده شوند زیرا آلومینیوم عایق ضعیفی است (ماده ای که از انتقال گرما جلوگیری می کند).
علاوه بر سرد نگه داشتن غذا، غذا را برای مدت طولانی تری نیز گرم نگه می دارد.
به عنوان مانعی برای هوا و اکسیژن عمل می کند که می تواند غذای سرد یا یخ زده را گرم کند.
در نهایت مفید است زیرا دمای غذا را چه گرم و چه سرد حفظ می کند.
در برخی شرایط، مقدار کمی از مواد را می توان برای پوشاندن مقدار کمی از سطح استفاده کرد، اما این اغلب توصیه نمی شود مگر اینکه در گذشته آزمایش شده و با موفقیت انجام شده باشد.
در برخی از موقعیت های پخت و پز، فویل آلومینیومی به خوبی کار می کند، اما نه در همه.
توصیه می شود در صورت استفاده از فویل به هر نحوی در طول پخت و پز در مایکروویو بسیار احتیاط کنید زیرا این ماده ای است که می تواند جرقه بزند و در هنگام استفاده از تکه های بزرگ برای گرم کردن غذا ایجاد شود.
از آنجایی که فویل آلومینیومی تولید می شود، به طور طبیعی دو طرف دارد: یکی مات و دیگری براق.
برای اهداف متداول پخت، بسته بندی، پوشاندن، یا عملیات آستر هنگام آماده سازی یا نگهداری غذاها، هیچ یک از طرفین معمولاً به طور محسوسی نسبت به دیگری برتری ندارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.