با عسل تغذیه ای می توانید حواس پنجگانه ی خود را قوی کنید

زنبورها عجایب کوچک طبیعت هستند که برای بقای ما ضروری هستند.

اما آنها همچنین تولید کنندگان عالی چندین محصول هستند که برای ما بسیار مفید است.

از جمله عسل است که بسیاری از کودکی آن را می شناسند و مصرف می کنند.

اما فراتر از طعم شیرین لذیذش، عسل تغذیه ای یک محصول کندو با فواید متعدد است.

عسل شناخته شده ترین و در عین حال پرمصرف ترین محصول زنبور عسل در جهان است.

به طور کلی به دلیل قدرت شیرین کنندگی قوی و طعم بی نظیرش مورد توجه است.

اما ترکیب غذایی بسیار جالبی نیز ارائه می دهد اثرات آن بر سلامتی محسوس است و بسیار جالب است.

این محصول ویژگی نگهداری طولانی مدت را دارد.

عسل

گرما را زیاد دوست ندارد مخصوصاً اگر تخمیر نشده باشد.

عسل ماده ای شیرین است که توسط زنبور عسل در فصل بهار و تابستان تولید می شود.

در سرتاسر جهان یافت می‌شود، حتی اگر امروزه بقای زنبورها به دلیل استفاده از آفت‌کش‌ها در زمینه کشاورزی تهدید شود.

رنگ عسل اغلب زرد یا طلایی و گاهی قهوه ای است.

رنگ آن اساساً به ماهیت گلهایی بستگی دارد که توسط زنبورها برای تولید عسل علوفه می شوند. طعم آن بسیار شیرین و در عین حال شیرین است.

ممکن است بسته به عسل کمی متفاوت باشد.

ده ها گونه عسل وجود دارد که شناخته شده ترین آنها بر پایه شبدر، اقاقیا، گل های وحشی، درخت سیب، گندم سیاه، زغال اخته …

عسل به دلیل این واقعیت که از یک سری فرآیندهای تبدیلی ناشی می شود، شیمی کاملاً پیچیده ای دارد.

به عنوان یک قاعده، از آب، کربوهیدرات ها و برخی ذرات دیگر تشکیل شده است.

از جمله مواد معدنی است که به محصول نهایی کندو کمک می کند.

اینها منیزیم، منگنز، سدیم، کلسیم، پتاسیم و حدود 30 عنصر کمیاب مختلف هستند.

عسل را می توان به طرق مختلف و نه فقط در آشپزی استفاده کرد.

این ماده طبیعی دارای قدرت شیرین کنندگی مخصوصاً جالبی در آشپزخانه است، زیرا کالری کمی نیز دارد.

به عنوان مثال برای شیرین کردن یک نوشیدنی گرم، عسل می تواند جایگزین شکر شود و از مواد مغذی فراوان آن نیز بهره مند شویم.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.