با افزودن برخی ادویه ها و گیاهان معطر با خواص دارویی می توانید یک سس گوجه فرنگی ارگانیک و خوشمزه با اثرات آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی تهیه کنید.
سس قرمز خرسی سرشار از لیکوپن است که از تکثیر سلولی در سرطان جلوگیری می کند و سیستم ایمنی بدن را تنظیم می کند.
ترجیحاً، سس قرمز گوجهفرنگی و مواد تشکیلدهنده کشاورزی ارگانیک را انتخاب کنید تا از آفتکشها و سایر مواد شیمیایی که خطرات سلامتی آنها اکنون اثبات شده است، اجتناب کنید.
ما لیستی از مواد یا غذاهای حاوی این محصولات مضر را منتشر کردهایم تا خرید شما را سادهتر کنیم، بهترین کار این است که آنها را در فروشگاههای ارگانیک انجام دهید.
اینها 3 ویتامین آنتی اکسیدانی هستند که به صورت هم افزایی عمل می کنند.
ماده دیگر لیکوپن، رنگدانه ای که رنگ قرمز زیبا به سس قرمز گوجه فرنگی می دهد، این هم افزایی را در برابر استرس اکسیداتیو بهبود می بخشد و در پیشگیری از سرطان موثر است.
به این ماده غذایی می گویند، یک غذای پیشگیرانه در برابر بیماری های خاص.
همچنین ماده غذایی است که با بتاکاروتن کمی از شما در برابر آفتاب سوختگی محافظت می کند و به برنزه شدن شما کمک می کند.
سس قرمز دقیقاً چیزی نیست که از نظر تحریک جنسی به آن فکر کنید، اما بهتر است یک ویاگرا مصرف کنید.
خوب، واقعاً نه، اما وقتی ذخیره قرص آبیتان تمام شد، ذخیره کردن مقداری از سس مخصوص شیطان ضرری ندارد.
سس سرخ شده چاشنی است که اغلب با سیب زمینی سرخ کرده یا توستون (برش های چنار دو بار سرخ شده) در بسیاری از نقاط جهان سرو می شود.
معمولاً ترکیبی از یک قسمت سس گوجه فرنگی و دو قسمت سس مایونز است.
لوئیس فدریکو للوآر از نظر تاریخی، سالسا گلف، همانطور که سس در آرژانتین شناخته می شود، ممکن است اولین تکرار از مخلوط سس کچاپ و مایو باشد.
طبق افسانه ها، برنده نهایی جایزه نوبل، لوئیس فدریکو للوآر ، اختراع شد که این دو چاشنی را برای خوردن در کنار غذاهای دریایی ترکیب کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.