همانطور که می دانید انجیر زرد سه فصل با اندازه کوچکش که از نظر توصیف به یک قطره اشک یا شبیه به انگشت شست نزدیکتر است، با پوسته ارغوانی یا سبز خوراکی متمایز می شود.
در داخل، بافت صورتی و صدها دانه را خواهید دید که خوراکی نیز هستند. این گیاه از خانواده توت و منبع اصلی آن در منطقه ای از ترکیه تا شمال هند محسوب می شود.
با این حال، در اکثر کشورهای مدیترانه ای که آب و هوای آن گرم است، کشت می شود.
مردم در مورد فواید انجیر می خوانند ، زیرا از زمان های قدیم از آن برای درمان بیماری های مربوط به غدد درون ریز، دستگاه تناسلی، دستگاه تنفسی و دستگاه گوارش استفاده می کردند.
علاوه بر استفاده از آن برای شیرین کردن شیرینی ها یا به عنوان جایگزین آن ها، زیرا هوس مصرف مواد قندی را برطرف می کند.
چه ویتامین هایی در انجیر وجود دارد؟
فواید انجیر به این دلیل است که منبع غذایی مهمی است، زیرا حاوی مقادیر زیادی ویتامین C، ویتامین E، ویتامین B6 و همچنین پتاسیم، فسفر، منیزیم، مس، کلسیم و فیبر است.
همچنین سرشار از چندین آنتی اکسیدان قوی از جمله کورستین، کامفرول و اپیکاتچین گالات است.
علاوه بر این، انجیر تازه حاوی مقداری کالری از قند طبیعی است، در حالی که انجیر خشک به دلیل غلظت قند در هنگام خشک شدن میوه ها، دارای درصد بیشتری است.
فواید انجیر برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش
انجیر به عنوان یک درمان خانگی برای ارتقای سلامت دستگاه گوارش استفاده می شود، زیرا حاوی فیبرهایی است که به نرم شدن مدفوع و اضافه کردن مخاط به آن کمک می کن
د که به کاهش اسهال کمک می کند. همچنین به عنوان یک منبع پری بیوتیک عمل می کند که رشد باکتری های سالم را در روده تحریک می کند .
در زمینه فواید انجیر، مطالعه ای که بر روی 150 فرد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر با یبوست انجام شد، نشان داد که خوردن حدود 4 انجیر خشک (45 گرم) دو بار در روز
به کاهش قابل توجه علائم از جمله درد، نفخ و یبوست کمک می کند.
مطالعه دیگری نشان داد که انجیر اکثر علائم یبوست را در افراد مبتلا به یبوست عملکردی در مقایسه با یک مکمل فیبر بهبود می بخشد.
این علائم شامل تعداد دفعات، درد معده و ناراحتی است. علاوه بر این، انجیر تلاش لازم برای دفع مدفوع را کاهش می دهد.
برعکس، برخی از محققان هیچ تفاوتی در تسکین یبوست بین مکمل های فیبر و انجیر مشاهده نکرده اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.